“V” house

NameYearTypeClient
"V" house2016-2017VillaWojciech Patrycjusz
CollaboratorsSizeLocationStatus
Kai Wang; Martynas Solovejus; Jordan Yerbury;StudioHerculesHH1 (98 m2 of living area); HH2 (202 m2 of living area)Lund, Swedenwill be Completed 2021
NameYear
"V" house2016-2017
TypeClient
VillaWojciech Patrycjusz
CollaboratorsSize
Kai Wang; Martynas Solovejus; Jordan Yerbury;StudioHerculesHH1 (98 m2 of living area); HH2 (202 m2 of living area)
LocationStatus
Lund, Swedenwill be Completed 2021

"V" House

JOA started to work in Lund -"V" House from 2015. The house will accommodate 2 families to sharing the entire block, with HH1 98m2 and HH2 202m2. It is located in the rural area of Lund, about 6.4km from the city center. The site is full of the tree. In the future, the villa will be considered as element hided in the forest.  Due to the villa occupied two plots with one object, it will be open partially at ground floor as parking garage , in order to connect the Kyrkby Rd and Sodra Sandaby Rd. The entire facade of the villa is cladding with "Burned wood" material, as traditional wood surface treatment called" Shou Sugi Ban".

In the DD Phase, We are collabrateing with StudioHercules  in Amsterdam.  Thanks their works